miercuri, 17 iunie 2009

Marti 28 aprilie 2009 - Teatrul Ariel - Concursul "In ritmurile Copilariei"

Marţi, 28 aprilie 2009, a avut loc la Teatrul Ariel din Tg. Mureş concursul de interpretare vocală « Ritmurile copilăriei » , faza zonală.


La concurs au participat grupuri vocale de la şcoli din oraş şi din satele aparţinătoare. Şcoala noastră a fost reprezentată de elevii claselor a III-a « Raze de soare », îndrumaţi de înv.Marioara Pojar şi înv. Teodora Birou.Copiii au fost acompaniaţi la pian de profesorul american Jake Walters.

Înregistrările video pe zoutube - canalul  http://www.youtube.com/user/adrianioanbaciu

Juriul, format din: inspector şcolar Dumitru Orosan, prof. Cornelia Ciubucă, director Maria Sabău (Gimn.,,Europa’’), lector univ. Dorina Pogăceanu, Ovidiu Bucşa –referent (Casa de Cultură Sighişoara), Laura Moldovan –sufleur (Teatrul Naţional) şi institutor Denisia Man (Gimn. ,,Dacia’’), a premiat cele mai bune prestaţii.

Spectatorii au apreciat interpretarea, prezenţa scenică dar şi costumaţia concurenţilor, răsplătindu-i prin aplauze.

Echipajul şcolii noastre ,,Raze de soare’’a urcat pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului obţinând LOCUL I, ocazie cu care a fost invitat să participe la faza judeţeană a concursului.

Aceasta a avut loc în data de 14 mai 2009, în sala festivă a Casei de Cultură a Sindicatelor, unde au participat un număr de unsprezece formaţii, cele mai valoroase din întreg judeţul.


Încurajaţi de succesul obţinut, ,,Raze de soare’’ şi-au propus să reprezinte cu cinste şcoala noastră, obţinând şi de data aceasta un meritoriu LOC II, diplomă care răsplăteşte o muncă de echipă de câteva luni. Şi de această dată juriul a fost format din oameni de specialitate: inspector şcolar Dumitru Orosan, conf. univ. Lucian Roşca, lector univ. Carmen Mihăilescu, lector univ. Dorina Pogăcean, lector univ. Ramona Preja, (Facultatea de Muzică UAT Tg. Mureş ) instit. Silvia Negruţiu( Colegiul ,,Unirea’’), instit. Irina Năsăudean (Gimn. Tudor Vladimirescu), ceea ce ne-a facut să apreciem mai mult valoarea diplomei obţinute.

Sperăm ca şi în anul şcolar viitor, formaţia ,,Raze de soare’’să participe la astfel de concursuri şi să obţină rezultate cel puţin asemănătoare.

Înv. instit. Teodora Birou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.